Honda Valkyrie F6C Forum banner
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi

Im a new member living in East Yorkshire in the UK - I bought my bike at the end of last year but only took it out this weekend to fill it up for the first time

Whilst the ride was only limited (COVID19) the bike got to temperature, I did find a big issue with my machine - no power and wouldn't rev to more than about 4k with zero power at that point

I've done some digging in terms of the cause and I believe it is running lean but there may also be other factors

Bike starts fine and revs in neutral with no issue and slow access seems fine - its only when you open the gas that the issue occurs

I've started the process of stripping the bike to remove the carbs and complete an overhaul - my biggest concern up to now is whether the bike is standard regarding the pipes that connect to the air intake manifolds

Currently, the three on the RHS are all blocked, the rear on the left has a pipe which connects to the tank valve, the centre one is blocked but in a bodged fashion and the pipe is split. The front on the left is blocked as per the LHS

I need to understand if this is normal excluding the bodged one - this I assume connected to something else ?

Apologies if this isn't the right posting location but I need help from someone with a standard bike

Cheers

Ian
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
old valks never die , they just tell bigger lies

yours is a 20yr old machine and lives at another address

valkyrieownersclub.com/forum or forums.delphiforums.com/valkyrie/start or valkyrieforum.com/bbs/index.php/board,
 
1 - 4 of 4 Posts
Top