Honda Valkyrie F6C Forum banner
1 - 16 of 16 Posts

·
Premium Member
Joined
·
188 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Trying to add an avatar. Either loading it from Photobucket or selecting it locally from my phone, I get an Invalid File error. Tried both ways several times. It's just a 80x80 pixel jpg file that I've used on several other forums for this purpose. Thanks...
 

·
Registered
Joined
·
272 Posts
This issue is still currently being worked on.

I'm glad you were able to save your Avatar, what actions did you take to have it save?
Anyone else able to save?

Richard.
I don't know if this had anything to do with Sleepngbear's issue, but for me, I just realized that the profile pic and the avatar are 2 separate things. I'd set a profile pic and could see it in my profile, but it would not show up in the forum posts. I just now found a setting for avatar and set that, and it shows up. This was not obvious to me so it might cause some confusion for others also. Or I just invented a new level of stupidity for myself.
 

·
Premium Member
Joined
·
188 Posts
Discussion Starter · #13 · (Edited)
This issue is still currently being worked on.

I'm glad you were able to save your Avatar, what actions did you take to have it save?
Anyone else able to save?

Richard.
From my Mac, I just browsed for the file locally that I've used for other forums and uploaded it, and this time it just worked. I know I tried the same thing at least once before reporting it here.

Or I just invented a new level of stupidity for myself.
Youve got a long way to go to get to my level. :laugh:
 
1 - 16 of 16 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top