Old owner new member. - Honda Valkyrie F6C Forum
 
Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 07-14-2020, 10:08 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Old owner new member.

Hi all
I bought my valkyrie in 97 and am now revisiting all of the memories of that adventure.
Between then and now much life has happened and I am kinda reliving those days again.
My 97 is red and white with 4000miles on it and has never been driven in the rain. Always parked inside a dry place.
It seems to run fine after dealing with old gas and is (obviously) way overdue for its first oil change.
My tasks ahead are changing all the fluids and likely the tires as well considering their age in spite of no visible indication of need.
I expect to check back here from time to time to learn more stuff as well as share some stuff.
ws23jrt is offline  
post #2 of 2 (permalink) Old 07-21-2020, 02:18 PM
Junior Member
 
Join Date: Jun 2020
Location: North Georgia
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Garage
Welcome. Sounds like you have a great bike !
BL57Rider is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda Valkyrie F6C Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome